• +36 30 108 6253
 • infomynovamind@gmail.com
 • 8000 Székesfehérvár, Lövölde utca 40.
Loading Events

« All Events

Mesterséges Intelligencia az oktatásban (60 órás akkreditált pedagógus továbbképzés) A szakképzésben tanítóknak is! Részletre is!

September 16, 2024 @ 15:00 - February 3, 2025 @ 15:00

EUR114

Ez a képzés neked szól, ha:

 naprakész tudást szeretnél,

nem akarsz ilyen szituációba kerülni:

 

erre vágysz:

 

szeretnél versenyképes tudást,

szeretnéd lerövidíteni a készülésre szánt időt, és automatizálni azokat a folyamatokat, amiket a tanári munkában lehet,

érdekel egy új technológián alapuló új módszer

szeretenéd, hogy a diákjaidnak versenyképes legyen tudása,

 nem akarsz lemaradni,

szeretsz kreatív feladatokat megoldani,

szeretnél új megközelítéseket megismerni,

még hiszel abban, amiért naponta felkelsz.

Fizetési és jelentkezési határidő: 2024. április 10. éjfél  (A fizetés történhet két részletben is, erről kérem érdeklődjenek levélben! infomynovamind@gmail.com) 

Mit csinálunk?

Online órák keretében megismerkedünk minden lényegessel, amit a mesterséges intelligenciáról tudni érdemes. Kreatív feladatokon keresztül gemifikációs módszerrel elmélyítjük a tudásunkat. Ha bármiben elakadsz konzultációs lehetőségeken megkérdezheted.

Kedvcsinálónak íme egy feladatmegoldás:

 

BUY TICKETS

Register early bird, május 12. előlegfizetéssel

Register előlegfizetés nélkül

Fizetési és jelentkezési határidő: 2024. április 10. éjfél  (A fizetés történhet két részletben is, erről kérem érdeklődjenek levélben! infomynovamind@gmail.com) 

A részletek:

 • MI-alapú oktatási technológiák megértése: A pedagógusok megismerik az MI alapelveit, funkcióit és az oktatásban való alkalmazásának lehetőségeit. Ez magában foglalja a különböző MI platformok és eszközök megismerését és használatát, mint például a ChatGPT, Leonardo, Bard, képgenerátorok,
 • Kritikai gondolkodás és döntéshozatal fejlesztése: A továbbképzés célja a kritikai gondolkodás és döntéshozatali képességek fejlesztése az MI környezetében, amely segít a pedagógusoknak jobban megérteni az MI hatásait, etikai kérdéseit és társadalmi következményeit.
 • MI alkalmazásának gyakorlati készségei: A pedagógusok képesek lesznek gyakorlati készségeket elsajátítani az MI alkalmazásában, mint például promptírás, problémamegoldás, és az MI platformok hatékony felhasználása a tanítási és tanulási folyamatban.
 • Kompetenciák és autonómia fejlesztése: A továbbképzés célja, hogy támogassa a pedagógusokat a kompetenciák, attitűdök és autonómia fejlesztésében, amely segíti őket abban, hogy hatékonyabban alkalmazkodjanak az MI által átalakított oktatási környezethez.
 • Jövőbeli oktatási trendek és kihívások kelkészülése: A továbbképzés célja, hogy felkészítse a pedagógusokat a jövőbeli oktatási trendekre és kihívásokra, különös tekintettel az MI fejlődésére és annak oktatásban való alkalmazására. A továbbképzés kitér az MI okozta megváltozott tanári szerepekre, illetve a tehetséggondozási lehetőségekre.

Kurzus struktúrája:

 • Elméleti modulok (17 óra): Az elméleti alapokat online vagy jelenléti formában sajátíthatják el a résztvevők. Ez a rész magában foglalja az MI alapjait, annak oktatásban való alkalmazását, valamint a pedagógiai módszertant és az etikai szempontokat. A résztvevők megismerkedhetnek az MI oktatási lehetőségeivel, beleértve a tanulási folyamatok optimalizálását, a differenciálást, és a tanulói élmény gazdagítását.
 • Gyakorlati modulok (43 óra): A kurzus fő hangsúlya a gyakorlati alkalmazáson és az egyéni projekt munkákon van, amelyek lehetővé teszik a résztvevők számára, hogy saját tempójukban, személyre szabott támogatás mellett mélyítsék el ismereteiket. A gyakorlati rész során a résztvevők különböző MI applikációkkal dolgozhatnak, melyek segítségével valós oktatási környezetben alkalmazható projekteket és feladatokat hozhatnak létre.

1. Mit tudok?

2. Mi a mesterséges intelligencia?

3. Szöveggenerátor alkalmazások

4. Képgenerátorok

5. Egyéb oktatásban használható MI alkalmazások

6. Képességvesztéssel jár -e a technológia? Ha nem, akkor mit és hoygan fejlesszünk? Hogyan adjak értelmes feladatokat?

7. Projekt és óravázlat elemzések

8. Saját projektem, óravázlatom

9. MI szerepe a tehetséggondozásban

10. MI és a pályaorientáció. Szakmák születnek és kihalnak. Mi várható?

11. A megváltozott értékelési lehetőségek az MI-vel kapcsolatban. Mi van, ha csalnak a diákok?

12. MI veszélyei. Miért lesz mindennél fontosabb a kritikus gondolkodás és az önismeret?

13.  A tanfolyam összefoglalása

 • A kurzus végén: 
  A fenti ismeretek alkalmazásával a pedagógusok integrálni fogják tudni ezeket az eszközöket a tanítási módszereikbe.
 • Promptírás és kommunikációs készségek: A résztvevőknek tájékozottak lesznek a  promptírás és a hatékony kommunikáció készségei terén az MI platformokkal, hogy pontos és releváns válaszokat kapjanak kérdéseikre és problémáikra.
 • Gyakorlati alkalmazások és projekttervezés: A pedagógusoknak könnyedén fognak  gyakorlati projekteket, óravázlatokat elemezni, értékelni és  tervezni.
 • Fejlesztési területek megértése és alkalmazása: A résztvevőknek nem fog gondot jelenteni, hogy  fejlesszék  a diákok kompetenciáit, attitűdjeit, autonómiáját és tehetségét az MI segítségével, és alkalmazniuk kell ezeket az ismereteket a gyakorlati oktatási tevékenységekben.

A tanfolyam kimeneti követelménye gemifikációs módszerrel teljesíthető, ami vidámmá, élvezhetővé teszi a tanulási folyamatot úgy, hogy közben egy új módszert ismerhetnek meg a pedagógusok.

      Az alábbi intézménytípusokban tanító kollégákat várjuk:

 •  általános iskola
 •  gimnázium
 •  szakgimnázium
 •  kiegészítő nemzetiségi nyelvoktató iskola
 •  kollégium

 3 éves szakmai tapasztalat
  Kontakt órák (online) 
 • szept 16., 17. 15:00-18:00, okt. 14., 15. 15:00-18:00 nov. 12. 15:00-18:00 ezen kívül: egyéni konzultációk, ill. egyéni gyakorlás, tanfolyam zárása: dec.5.
 • VAGY:
 • aug. 22. . 15:00-18:00, aug 23. 15:00-18:00, szept. 19. 15:00-18:00, szept. 20. 15:00-18:00 ezen kívül: egyéni konzultációk, ill. egyéni gyakorlás, tanfolyam zárása: nov. 30.
 • VAGY:
 • nov. 8. 15:00- 19:00, nov 9. 9:00-17:00 (szünetekkel) nov. 22. 15:00-19:00 ezen kívül: egyéni konzultációk, ill. egyéni gyakorlás, tanfolyam zárása: feb.10.

 

 

A kurzus teljesítéséhez szükséges többi óra saját ütemű, önálló gyakorlás, elmélyedés, feladatmegoldás. Határidő: július 12.
A kurzus során a megakadásokban kérdések és válaszok órájában segítséget nyújtunk. 

BUY TICKETS

 B/2024/000064
 A/1/2024
 Molnárné Dr. László Andrea
 2029. 01. 12.
 Nem
A kurzus ára EURÓ-ban van megadva, amennyiben nem kíván a napi árfolyam alapú átváltással élni, kérem keressen (infomynovamind@gmail.com)  és küldünk egy forint alapú (44.800 ft) Stripe linket. 

Fizetési és jelentkezési határidő: 2024. április 10. éjfél  (A fizetés történhet két részletben is, erről kérem érdeklődjenek levélben! infomynovamind@gmail.com) 

 

BUY TICKETS

Details

Start:
September 16 @ 15:00
End:
February 3, 2025 @ 15:00
Cost:
EUR114
Website:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdXoUsm74y6vZ3GTAbxch7Z1LLZwYODTDNThjoUvwMio_9scQ/viewform?usp=sf_link

Organizer

Mynovamind
Phone
+36308686637
Email
infomynovamind@gmail.com

Venue

online
X

0